WZC De Foyer als werkgever

Werken bij WZC De Foyer

Openstaande vacatures

WZC De Foyer is een waardengedreven vzw met vier campussen in het Gentse: De Zilvermolen, Zilversterre, Weverbos en Zorgcampus Glorieux. Wij hebben moderne woonzorgcentra, assistentiewoningen en mogelijkheden voor kortverblijf. Onze visie is heel progressief: respect, keuzevrijheid en autonomie van onze bewoners staan steeds centraal. Deze visie trekken wij ook door in de omgang met onze medewerkers. Wanneer je het beste van jezelf kan tonen dankzij een duurzame en waarderende werkomgeving, dan straalt dit door naar het welvoelen van onze bewoners.

Wij hebben 4 campussen: Weverbos (WB), De Zilvermolen (ZM), Zilversterre (ZS) en Zorgcampus Glorieux (ZG). Ze zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Klik hier voor openbaar vervoer en routeplan. 

Ben je werkzoekend of kandidaat jobstudent en overtuigd van onze werkvisie? Kandideer dan op één van onze openstaande vacatures:

Onze vacatures

Verpleegkundige Full-time / Part time WB, ZM, ZS
Zorgkundige Full-time / Part time WB, ZM, ZS
Jobstudent kinesitherapie Bepaalde duur WZC Zilversterre
Inslapend Verpleegkundige / zorgkundige Vast / onbepaalde duur Zorgcampus Glorieux
Verpleegkundige Voltijds / Deeltijds WZC De Zilvermolen
Psycholoog Onbepaalde duur WZC De Zilvermolen
Vrijwilliger Overeen te komen WB, ZM, ZS, GL
Stagiair / Jobstudent Studentencontract WB, ZM, ZS, GL

Je kan ook direct kandideren via ons online webformulier onderaan deze pagina. 

Ben je een stagiair(e) en wil je graag stage doen bij ons? Klik hier!

Ben je kandidaat vrijwilliger en sta je te popelen om een handje toe te steken? Maak dan gebruik van de handige vrijwilligerswebsite van Stad Gent of klik hier voor meer uitleg. 

Solliciteer direct

Geïntereseerd in deze functie? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen