Onze voorzieningen

Kortverblijf

Hebt u na een ingreep of een verblijf in een ziekenhuis nood aan een veilige omgeving? Dan kan kortverblijf een goede oplossing zijn. Naast medische en verpleegkundige opvolging, bieden wij ook activering, revalidatie, animatie en ontspanningsmomenten aan. U hebt dezelfde rechten als uw medebewoners. Uw verhaal staat centraal en wij stemmen ons daarop af. U kiest zelf hoe u uw dagindeling plant en beweegt vrij met totale autonomie.

Daarnaast kan het ook als mantelzorger handig zijn om opnieuw op adem te komen. De zorg uit handen geven, al is het maar voor even, kan al een goede stimulans zijn om uw batterijen terug op te laden.

WZC De Foyer heeft in elk van haar woonzorgcentra (behalve ZC Glorieux) zorgkamers ter beschikking. De maximum periode kortverblijf is bepaald op 60 dagen na elkaar. U kunt er maximum 90 dagen per jaar gebruik van maken.

Bij de realisatie van de kamers investeerden wij een groot gedeelte in uw comfort. Elke kamer beschikt over een elektrisch verstelbaar bed, een wandkleerkast, een elektrisch verstelbare relaxzetel, een koelkast, een flat-screen tv en een plafond-tilliftsysteem. Iedere kamer beschikt daarnaast ook over een oproepsysteem en een eigen sanitaire ruimte met lavabo, toilet en douche.

Meer informatie over onze zorgkamers vindt u hier.