Onze voorzieningen

Assistentiewoning

Wonen wilt u doen in veiligheid, rust en omringd door vrienden. Een assistentiewoning kan u daarbij helpen. U woont in een veilige omgeving met 24u/24 verpleegkundige noodhulp, omringd door mensen, zowel medebewoners als medewerkers, die u opvangen indien u iets nodig hebt. Een persoonlijk assistent en woonassistent helpen u met al uw vragen. Daarnaast bieden wij u een waaier aan activiteiten en faciliteiten waar u vrij bent om aan deel te nemen of gebruik van te maken. Geef uw leven net dat ietsje meer comfort. Eten kan u doen in uw woning, of samen met de andere bewoners in de cafetaria. Daar kan u genieten van de verse dagsoep, aangevuld met een warme maaltijd of een koude schotel. 

Indien gewenst kan u steeds opteren voor een van onze bemeubelde assistentiewoningen in WZC De Zilvermolen of WZC Zilversterre.

Hoe ziet een woning eruit?

Uw woning bestaat uit 2 delen: de leefruimte en de slaapkamer. Daarnaast hebt u ook uw eigen kitchenette met kookplaat, koelkast en ruime kasten, en een badkamer met douche, toilet en lavabo. 

Leer onze bewoners kennen

Extra voorzieningen per campus

Faciliteiten

WZC Zilversterre

ruime daktuin, Orangerie, gratis shuttle-dienst, fluisterruimte, afhuurbare vergaderzaal voor persoonlijke feestjes, fitnessruimte, wellness met jacuzzi, sauna en infraroodwand, kapsalon, pedicure, manicure, winkeltje, ...

WZC Weverbos

kapsalon, pedicure, manicure, afhuurbare duofiets, cafetaria, ...

WZC Zilvermolen

privé-tuin voor alle bewoners van de assistentiewoningen, Grand café, vergaderzaal voor persoonlijke feestjes, fitnessruimte, wellness met jacuzzi, sauna en infraroodwand, gezamelijke leefruimte met keuken, winkeltje, ...

Zorgcampus Glorieux

fitnessruimte, kapsalon, pedicure, manicure, gezamelijke leefruimte, kapel, ruime eetruimte, ...

Uw persoonlijke badge doet dienst als sleutel voor de deur van uw woning, alsook de ondergrondse garage. Hulp nodig? Er is steeds permanentie aanwezig vanuit het wzc.

WZC Weverbos

WZC De Zilvermolen

WZC Zilversterre

Zorgcampus Glorieux

Contacteer mij

Hebt u interesse in een van onze assistentiewoningen of wenst u meer uitleg? Dan kan u hieronder een mailtje sturen naar onze medewerkers van de centrale sociale dienst. Pauline en Astrid zullen u dan zo snel mogelijk contacteren met de nodige uitleg.

Vul uw voor- en achternaam in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Vul hier uw telefoon- of gsm-nummer in.
Wat wilt u ons meedelen of vragen?