Onze voorzieningen

Assistentiewoning

Een assistentiewoning heeft iets extra. Ruimte, rust en zekerheid bieden u een veilige woning in een helende, groene omgeving. Bovendien behoudt u uw zelfstandigheid. Hebt u vragen tijdens uw verblijf? Uw persoonlijk assistent zal u steeds bijstaan met raad en daad.

Hoe ziet een woning eruit?

Uw woning bestaat uit 2 delen: de leefruimte en de slaapkamer. Daarnaast hebt u ook uw eigen kitchenette met kookplaat, koelkast en ruime kasten, en een badkamer met douche, toilet en lavabo. 

Extra voorzieningen per campus

WZC Zilversterre: ruime daktuin, Orangerie, gratis shuttle-dienst, fluisterruimte, afhuurbare vergaderzaal voor persoonlijke feestjes, fitnessruimte, wellness met jacuzzi, sauna en infraroodwand, kapsalon, pedicure, manicure, winkeltje, ...

WZC Weverbos: kapsalon, pedicure, manicure, afhuurbare duofiets, cafetaria, ...

WZC Zilvermolen: privé-tuin voor alle bewoners van de assistentiewoningen, Grand café, vergaderzaal voor persoonlijke feestjes, fitnessruimte, wellness met jacuzzi, sauna en infraroodwand, gezamelijke leefruimte met keuken, winkeltje, ...

ZC Glorieux: fitnessruimte, kapsalon, pedicure, manicure, gezamelijke leefruimte, kapel, ruime eetruimte, ...

Uw persoonlijke badge doet dienst als sleutel voor de deur van uw woning, alsook de ondergrondse garage. Met uw ipad kiest u uw tv-zenders, schakelt u de lichten aan en uit of bekijkt u welk eten er op het menu staat. Hulp nodig? Er is steeds permanentie aanwezig vanuit het wzc.

Leer onze bewoners kennen