WZC De Foyer als werkgever

Onze vacatures

Ergotherapeut Voltijds (Vervanging) Weverbos
Verpleegkundige Voltijds / Halftijds WB, ZM, ZS
Zorgkundige Voltijds / Halftijds WB, ZM, ZS
Kinesist Voltijds, vervanging Weverbos
Inslapend Verpleegkundige / zorgkundige Deeltijds / Vervanging Zorgcampus Glorieux
Verpleegkundige Voltijds / Onbepaalde duur Zilvermolen
Vrije sollicitatie Optioneel WZC De Foyer
Bewegingstherapeut Voltijds / Vervanging WZC Weverbos
Vrijwilliger Overeen te komen WB, ZM, ZS, GL
Kok grootkeuken Vervanging / Voltijds WZC Zilversterre
Stagiair / Jobstudent Studentencontract WB, ZM, ZS, GL

Je kan direct kandideren via ons online webformulier onderaan deze pagina. 

Ben je een stagiair(e) en wil je graag stage doen bij ons? Klik hier!

Ben je kandidaat vrijwilliger en sta je te popelen om een handje toe te steken? Maak dan gebruik van de handige vrijwilligerswebsite van Stad Gent of klik hier voor meer uitleg. 

WZC De Foyer

WZC De Foyer is een waardengedreven vzw met vier campussen in het Gentse: De Zilvermolen, Zilversterre, Weverbos en Zorgcampus Glorieux. Wij hebben moderne woonzorgcentra, assistentiewoningen en mogelijkheden voor kortverblijf. Onze visie is heel progressief: zorgzaam respect, keuzevrijheid en autonomie van onze bewoners staan steeds centraal. Deze visie trekken wij ook door in de omgang met onze medewerkers. Wanneer je het beste van jezelf kan tonen dankzij een duurzame en waarderende werkomgeving, dan straalt dit door naar het welvoelen van onze bewoners.

Wij hebben 4 campussen: Weverbos (WB), De Zilvermolen (ZM), Zilversterre (ZS) en Zorgcampus Glorieux (ZG). Ze zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Klik hier voor openbaar vervoer en routeplan. 

Ben je werkzoekend of kandidaat jobstudent en overtuigd van onze werkvisie? Kandideer dan op één van onze openstaande vacatures.

Solliciteer direct

Geïntereseerd in deze functie of heb je vragen? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen