Bejaardentehuis Sterre

Op een bepaalde leeftijd, wordt zelfstandig wonen moeilijker en moeilijker. Als ook mantelzorg en thuiszorg niet meer voldoende zijn om de nodige zorg te verlenen, dan biedt een bejaardentehuis in Sterre u de hulp die u nodig heeft.

Persoonlijke assistentie in bejaardentehuis Sterre

Binnenstappen in ons bejaardentehuis in Sterre is een stap naar een nieuw leven. Een nieuwe situatie kan wat onwennig aanvoelen. Indien u ervoor kiest om te verhuizen, krijgt u daarom van ons een persoonlijke assistent die u zal bijstaan en waar u vragen aan kan stellen. Uw assistent is uw eerste contactpunt en zorgt ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden gedurende uw volledige verblijf in ons bejaardentehuis in Sterre.

Zorg op maat in het bejaardentehuis

WZC De Foyer beschikt over een heel team aan specialisten binnen hun vakgebied. Zo vindt u bij ons psychologen, geriaters, ergotherapeuten, kinesisten enzovoort. Op die manier kunnen wij niet alleen de beste zorg voor uw situatie voorzien maar ook hulp bieden aan onze werknemers die gespecialiseerde zorg moeten toedienen wanneer u verblijft in ons bejaardentehuis in Sterre. Daarnaast stimuleren wij onze werknemers bijkomende opleidingen te volgen zodat ze steeds op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en u de zorg krijgt die u verdient.

Contacteer ons bejaardentehuis in Sterre

Bent u op zoek naar een bejaardentehuis om uw oude dag door te brengen? Wij bieden vestigingen met verschillende zorgkamers in de ruime omgeving van Gent. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze werknemers helpen u graag een juiste keuze te maken. Bent u er al van overtuigd dat u een plaatsje wil in ons bejaardentehuis in Sterre? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in.