Herdenkingsviering (Zilvermolen)

Beste familieleden,

We kunnen stellen dat het afgelopen jaar voor iedereen een heel zware periode is geweest en in het bijzonder voor hen die een familielid hebben verloren, al dan niet door het ondertussen beruchte virus, COVID-19. 

Door de strengere maatregelen van de overheid, kan onze jaarlijkse herdenkingsviering in WZC De Zilvermolen niet doorgaan op 13 november. 

Onze jaarlijkse bijeenkomst is een moment waarbij familieleden, naasten en bewoners op een serene manier stilstaan bij hun verlies. Evenwel is dit een gelegenheid waarop met een lach en een traan herinneringen worden opgehaald onder elkaar en met het personeel, want het zijn die herinneringen die ons verbinden met wat het oog niet meer ziet. We laten jullie via deze weg weten dat we jullie niet vergeten zijn en in deze bizarre periode aan jullie blijven denken en onze steun willen betuigen.

Indien u als familie graag nog eens contact opneemt, is dit steeds een mogelijkheid via het nummer 09/222.52.89, voor afdeling Roos is dit bij Van de Velde Marianne en afdeling Tulp Vancraeymeersch Sophie. 

Laat dit kaarsje een licht in deze donkere dagen zijn.