Rusthuis Gentbrugge

Bent u als senior zorgbehoevend en is het wat moeilijker om zelfstandig thuis te blijven wonen? Dan kan u terecht in ons rusthuis in Gentbrugge. WZC De Foyer is een VZW met 4 vestigingen in de ruime omgeving van Gent. In onze 4 vestigingen, bieden wij verschillende soorten zorgkamers aan:

  • Woonzorgcentra: senioren die niet meer zelfstandig kunnen worden en ondersteunende hulp nodig hebben bij hun dagdagelijkse activiteiten.  
  • Assistentiewoningen: senioren die ondersteunende hulpnodig hebben bij bijvoorbeeld het wassen maar die nog perfect zelfstandig kunnen wonen.
  • Kortverblijven: senioren die net een ingreep of verblijf in een ziekenhuis achter de rug hebben en op zoekzijn naar een tijdelijke oplossing.

Trots op 80!

De slogan van ons rusthuis in Gentbrugge is “Trots op 80!”, welke onze visie goed representeert. Wij als werknemers dragen respect uit naar onze bewoners en wij zijn trots om voor ouderen te werken. De infrastructuur van ons rusthuis in Gentbrugge is zo ingericht dat er meer tijd vrijkomt voor u als bewoner. Met die extra tijd, luisteren wij graag naar uw verhalen. Daarnaast behoudt u als bewoner uw keuzevrijheid, wij zullen steeds uw keuze volgen. Bij WZC De Foyer geloven we dat het leven niet eindigt wanneer u ouder wordt. We doen er alles voor om u mee te kunnen nemen naar optredens en evenementen en wij geven uw creatieve uitspattingen alle kansen.

Contacteer ons rusthuis in Gentbrugge

Bent u overtuigd van onze goede zorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Heeft u nog behoefte aan extra informatie? Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Onze werknemers helpen u graag bij uw vragen.