Serviceflats Oostakker

Waar u nood aan heeft als persoon, verandert doorheen de tijd. Zijn de kinderen het huis uit en wilt u compacter gaan wonen? Wilt u alle kamers op dezelfde verdieping zodat u minder werk heeft in huis? Onze serviceflats in Oostakker houden hier rekening mee. U leeft nog steeds zelfstandig maar onze werknemers zijn vlakbij wanneer u behoefte heeft aan zorg.

Een serviceflat of assistentiewoningen

In onze serviceflats in Oostakker, ook wel assistentiewoningen genoemd, kan u comfortabel wonen. Elke inwoner vanaf 65 jaar kan in een serviceflat wonen. Wie erg zorgbehoevend is kan voor die leeftijd zelfs al een serviceflat aanvragen. Daarnaast behoudt u uw sociaal contact, andere hulpbehoevende senioren worden namelijk uw buren waardoor uw omringd bent door uw leeftijdsgenoten.

Begeleid zelfstandig wonen, in een serviceflat

Het grote voordeel van een serviceflat, is dat deze gelegen is in een overkoepelend centrum waar u kan genieten van gemeenschappelijke faciliteiten. Zo kan u samen met de andere bewoners eten en deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten. In onze serviceflat in Oostakker kan u dus perfect zelfstandig wonen, maar u kan ook rekenen op zorg indien u die nodig heeft. Onze werknemers zijn altijd in de buurt.

Vind onze serviceflats in Oostakker

Bent u ervan overtuigd dat u in een serviceflat in Oostakker wil verblijven? Neem dan rechtstreeks contact met ons op door te bellen of door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u nog vragen en wenst u begeleiding in uw keuze? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze werknemers geven u graag alle informatie die u nodig heeft.