Vacature

Vrije sollicitatie

Werk jij graag met ouderen maar staat je gewenste vacature er niet tussen? Je mag ons steeds je cv en motivatiebrief opsturen. Wanneer we een geschikte positie hebben, dan zullen we jou contacteren. 

  • Stuur jouw motivatiebrief en CV via ons online platform hieronder.  
  • Voor vragen rond de arbeidsvoorwaarden en de gewenste functie kan je contact opnemen met Iris de Caluwé, stafmedewerker human resources, via idecaluwe@wzcdefoyer.be  of 0497 55 00 03.  

WZC De Foyer is een waardengedreven vzw met vier campussen in het Gentse: De Zilvermolen, Zilversterre, Weverbos en Zorgcampus Glorieux. Wij hebben moderne duurzame woonzorgcentra, assistentiewoningen en mogelijkheden voor kortverblijf. Onze visie is heel progressief: zorgzaam respect, keuzevrijheid en autonomie van onze bewoners staan steeds centraal. Deze visie trekken wij ook door in de omgang met onze medewerkers. Wanneer je het beste van jezelf kan tonen dankzij een duurzame en waarderende werkomgeving, dan straalt dit door naar het welvoelen van onze bewoners.  

Solliciteer direct

Geïntereseerd in deze functie of heb je vragen? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen