WZC De Zilvermolen

Welkom!

Bel ons
09 222 52 89
Stuur een e-mail
info@zilvermolen.be
Onze locatie
Heerweg-Zuid 126
9052 Zwijnaarde

een nieuw begin

Een nieuw leven

Binnenstappen in WZC De Zilvermolen, is een stap naar een nieuw leven. Bij uw opname zal Astrid of Els u als persoonlijk assistent bijstaan. Aan hen kan u al uw vragen stellen, maar ook zij stellen u op hun beurt enkele vragen. Gaande van wat uw eetgewoonten zijn, of u liever een bad of douche neemt en op welke tijdstippen, tot wat uw wensen zijn rond palliatieve zorg. Zij zijn uw eerste contactpunt en zorgen ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden.

Uw persoonlijk assistent blijft u gedurende uw volledige verblijf in ons woon-en zorgcentrum bijstaan en heel actief bevragen rond tevredenheid, persoonlijke keuzes en emoties. Wanneer zij van u informatie krijgen die wijst op de nood aan een aangepaste dienstverlening, dan zal zij met de dienstverantwoordelijkheden contact opnemen en uw vraag bepleiten.

Nieuwe kansen

Bij een nieuw leven horen nieuwe gewoontes, maar niets drastisch. WZC De Zilvermolen houdt doorlopende bezoekuren. Ook de uren van het maaltijdgebeuren zijn van ruime marges voorzien. Bij ons behoudt u uw keuzevrijheid en autonomie. WZC De Zilvermolen steunt haar bewoners om actief sociaal contact te zoeken met medebewoners en medewerkers. Vereenzaming, een passieve levensstijl en ondervoeding krijgen bij ons geen kans. Met persoonlijke begeleiding op maat tonen wij aan de buitenwereld dat het leven niet eindigt op 80-jarige leeftijd. Integendeel, wij bieden u tal van kansen om uw leven opnieuw te herontdekken.

Rondleiding

Wenst u een rondleiding? Neem dan contact op met Astrid voor informatie over het woon- en zorgcentrum en Jomewo, en met Els voor het woon- en zorgcentrum, kortverblijf en de assistentiewoningen.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Richt u tot een van onze persoonlijk assistenten of download onze brochure ‘Opname: veelgestelde vragen en antwoorden’. In die brochure vindt u eveneens de gehanteerde dagprijzen.