WZC Weverbos

Welkom!

Bel ons
09 330 10 01
Stuur een e-mail
info@weverbos.be
Onze locatie
Jan Van Aelbroecklaan 64
9050 Gentbrugge
U thuis voelen

Een nieuw begin

Binnenstappen in WZC Weverbos is een stap naar een nieuw leven. Vanaf uw opname zal uw persoonlijk assistent u  bijstaan. Aan haar kan u al uw vragen stellen, maar ook zij zal u op haar beurt enkele vragen stellen. Gaande van wat uw eetgewoonten zijn, of u liever een bad of douche neemt en op welke tijdstippen, tot wat uw wensen zijn rond palliatieve zorg. Zij is uw eerste contactpunt en zorgt ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden.

Uw persoonlijk assistent blijft u gedurende uw volledige verblijf in ons woon- en zorgcentrum bijstaan en heel actief bevragen rond tevredenheid, persoonlijke keuzes en emoties. Wanneer zij van u informatie krijgen die wijst op de nood aan een aangepaste dienstverlening, dan zal zij met de dienstverantwoordelijkheden contact opnemen en uw vraag bepleiten.

Nieuwe kansen

Bij een nieuw leven horen nieuwe gewoontes, maar niets drastisch. WZC Weverbos houdt doorlopende bezoekuren. Ook de uren van het maaltijdgebeuren zijn van ruime marges voorzien. Bij ons behoudt u uw keuzevrijheid en autonomie. WZC Weverbos steunt haar bewoners om actief sociaal contact te zoeken met medebewoners en medewerkers. Vereenzaming, een passieve levensstijl en ondervoeding krijgen bij ons geen kans. Met persoonlijke begeleiding op maat tonen wij aan de buitenwereld dat het leven niet eindigt op 80-jarige leeftijd. Integendeel, wij bieden u tal van kansen om uw leven opnieuw te herontdekken.

Rondleiding

Wenst u een bezoek te brengen aan WZC Weverbos? Maak dan eerst een afspraak met onze sociale dienst op het nummer 09 330 20 35.