WZC Weverbos

Welkom!

Bel ons
09 330 10 01
Stuur een e-mail
info@weverbos.be
Onze locatie
Jan Van Aelbroecklaan 64
9050 Gentbrugge

Meldingsformulier

Samen willen we het beste voor onze bewoners. Dat is echter niet altijd evident. Daarom vragen we graag de mening van onze bewoners, hun familie en vrienden, ... zodat we onze zorg- en dienstverlening kunnen verbeteren.

Een register van waarderingen, verbetersuggesties en klachten is voor ons belangrijk. Dit register leert ons veel over waar we staan, wat beter kan, en hoe we daar werk van kunnen maken. Snel en rechtstreeks.

Via dit formulier kan u een waardering, verbetersuggestie of klacht doorgeven. Het formulier invullen neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag en stelt WZC De Foyer in staat om zowel waarderingen, verbetersuggesties als klachten te verzamelen, te analyseren, en aan te wenden om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

Onderstaand vragen we u op te geven wie u bent. Omdat het altijd beter is klachten, waarderingen en verbetersuggesties te kunnen traceren, vragen we u om een naam op te geven. Ook anonieme registraties zullen worden opgepikt, maar zullen moeilijker tot passende oplossingen leiden.

Waardering

Verbetersuggestie

Klacht

Probeer dit zo concreet mogelijk, en met voldoende zin voor detail te doen. Zo helpt u ons te begrijpen hoe dit speelt, en draagt uw registratie bij aan de verdere verbetering van onze zorg- en dienstverlening.
Nu uw waardering, verbetersuggestie of klacht werd geregistreerd, wordt deze binnen de week toegewezen aan een klachtenbehandelaar. De behandelaar zal uw registratie onderzoeken en eventueel verder aanvullen. De klachtenbehandelaar zal aan de slag gaan met uw informatie, en kijken wat hiermee dient te gebeuren. Wanneer nodig zal de behandelaar stappen zetten om de problemen op te lossen. Zo werken we aan een continue verbetering van onze zorg en dienstverlening.