Zorgcampus Glorieux

Welkom!

Bel ons
0472 01 14 54
Stuur een e-mail
info@zcglorieux.be
Onze locatie
Sint-Jozefstraat 1A
9041 Oostakker

Een nieuw begin

Binnenstappen in Zorgcampus Glorieux is een stap naar een nieuw geïnspireerd leven. Bij uw opname zal de woonassistent u bijstaan met administratieve noodzakelijkheden. Aan hem of haar kan u al uw vragen stellen, maar ook zij stellen u op hun beurt enkele vragen over uw gewoontes en wensen. Zo leren wij u beter kennen en kunnen wij rekening houden met uw gewoontes. De woonassistent is uw eerste contactpunt en zorgt ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden.

De woonassistent blijft u gedurende uw volledige verblijf bijstaan en zal u actief bevragen rond tevredenheid, persoonlijke keuzes en emoties. Wanneer zij van u informatie krijgen die wijst op de nood aan een aangepaste dienstverlening, dan zal zij met de dienstverantwoordelijkheden contact opnemen en uw vraag bepleiten.

Nieuwe kansen

Zorgcampus Glorieux houdt doorlopende bezoekuren. Ook de uren van het maaltijdgebeuren zijn van ruime marges voorzien. Bij ons behoudt u uw keuzevrijheid en autonomie. Zorgcampus Glorieux steunt haar bewoners om actief sociaal contact te zoeken met medebewoners en medewerkers. Vereenzaming, een passieve levensstijl en ondervoeding krijgen bij ons geen kans. Met persoonlijke begeleiding op maat tonen wij aan de buitenwereld dat het leven niet eindigt op 80-jarige leeftijd. Integendeel, wij bieden u tal van kansen om uw leven opnieuw te herontdekken.